Reiseliv

Reidar R. Rosales Johansen, vindirektør, Park Hotel Vossevangen, Årets Unge Talent 2023.

Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv kåret

Reidar R. Rosales Johansen, vindirektør på Park Hotel Vossevangen, gikk til topps i klassen Årets Unge Talent 2023.

Publisert Sist oppdatert

­12. mars var det igjen klart for årets store festaften for reiselivs- og eventbransjen, HSMAI Awards. Denne gang foregikk HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI Awards på Thon Hotel Storo i Oslo. Flere hundre festkledde bransjefolk hadde funnet veien til prisutdelingen, der blant annet Årets Hotelier, Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv og Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv ble kåret. Underholdningen sto det populære partybandet The Feelgood Orchestra for.

Årets Unge Talent-prisen deles ut årlig til yngre ledere i hotell-, restaurant- og reisebransjen. Målet med prisen er å fremme resultatorientert og innovativ ledelse blant unge ledere, og sette fokus på viktigheten av å være leder i bransjen.

Prisen til Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv er deltagelse på HSMAI Europe Commercial Summer Camp 2024, inklusiv reise, hotell og måltider.

I sin uttalelse om Årets Unge Talent 2023 i Hotell, Restaurant og Reiseliv, Reidar R. Rosales Johansen skriver juryen blant annet: «Til tross for sine unge alder har Reidar R. Rosales Johansen rukket å bli en kapasitet på sitt område. Han forvalter en av Nord-Europas største vinkjellere med over 44.000 flasker og en markedsverdi på over 50 millioner kroner. Han lar også, med glede, gjester og medarbeidere få del i den kompetanse og fascinasjon han har for vinens verden. Med sin dyptpløyende kompetanse innen et enormt fagfelt, evne til å holde seg oppdatert om trender og nyheter, og alltid prioritere kvalitet over kvantitet, har han bidratt sterkt til å ta vare på og videreutvikle verdiene i bedriften. Hotellet er hvert år blant verdens beste, ikke minst på grunn av vinnerens innsats. De har fått en rekke priser, bla. for «Norges Beste Vinkart» og vinkjelleren er blitt en stor attraksjon, både for hotellet og for Voss.»

De andre finalistene var:

Nina Fossum Andreassen, Teamleder, Thon Hotels Kundesenter

Emil Olsen Bratland, Food & Beverage manager, Scandic Sollli, Oslo

Elin Georgsson, Event manager, Sentralenmat AS

Martine Fosse Sveian, Hotellsjef, Knutholmen, Bremanger

Veronica Smytros, Restaurant & Bar Manager, The Thief, Oslo

Ida Myrlien Lybekk, Service manager, Radisson Blu Airport Hotel

Prisutdelingen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med Reiseliv1 og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers. Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

På forhånd var et stort antall godt kvalifiserte kandidater blitt nominert og finalistene gikk videre til møter med juryen.

Juryen

Juryen har for de tre reiselivsprisene har bestått av Morten Thorvaldsen, konserndirektør Thon Hotels (leder). Josefine Janson, Director Human Resources Norway, Radisson Hotels. Morten Malting, F&B Director Scandic Hotels. Torgeir Silseth, CEO Strawberry. Kristian Gundersen, Director of Hotels Division ISS Norway. Hans Kristiansen, redaktør Reiseliv1.

Powered by Labrador CMS