Reiseliv

Fantastiske snøforhold og høyt belegg på Skistar-destinasjonene

Belegget er høyt under vinterferieukene på Skistars destinasjoner, det er nesten fullbooket overalt.

Publisert Sist oppdatert

I Trysil er det rekord i antall skigjester i uke 7. På grunn av de fantastiske snøforholdene, ser det veldig bra ut med tanke på vinterferieukene og resten av sesongen.

De siste dagene har det i perioder snødd kraftig på SkiStars destinasjoner, og mange har kjørt alpint den første vinterferieuka.

– Vi har fått mer natursnø i alle våre anlegg, noe gjestene setter stor pris på. All snøen sikrer en lang og snøsikker sesong på våre destinasjoner. Samtidig er det veldig moro å se at interessen for skikjøring i den skandinaviske fjellverdenen er like stor som tidligere, med mange glade og fornøyde gjester i anleggene våre, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonsleder i SkiStar Trysil.

Snødybden i Hemsedal og Trysil er nå henholdsvis 130 og 134 cm (Skihytta), der Hemsedal og Trysil har fått 31 og 15 centimeter nysnø de siste dagene. Mange av SkiStars gjester er veldig fornøyde med sitt opphold, viser de siste undersøkelsene. Der 8 av 10 sier de har hatt en minnerik fjellopplevelse. Kapasiteten i skiområdene har vært god, delvis på grunn av at de aller fleste bakker og heiser nå er åpne på SkiStars destinasjoner. Det takket være god snøproduksjon i desember og masse natursnø.

Powered by Labrador CMS