Reiseliv

First Camp utvider aktivitetsprogrammet i Norge

First Camp, Skandinavias største campingkjede, utvider årets aktivitetsprogram til deres to destinasjoner i Norge - Norsjø og Bø.

Publisert Sist oppdatert

­Dette skjer som en del av First Camps initiativ for å gi en minnerik og prisvennlig sommerferieopplevelse på 36 utvalgte destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark.

Programmet tilbyr over 7000 aktiviteter mellom uke 27 og 32, utformet for å imøtekomme alle feriegjester. Årets aktivitetsprogram utvides til to av First Camps norske destinasjoner - Norsjø og Bø, sistnevnte beliggende rett ved det populære Bø Sommarland. I tillegg til ett omfattende aktivitetstilbud, har gjestene i Norsjø den ekstra fordelen av å være i nærheten av imponerende Norsjø kabelpark. I Bø kan gjestene glede seg over beliggenheten til campingen som gir enkel tilgang til den spennende aktivitetsparken Høyt & Lavt.

Vebjørn Hagen, regionsjef i Norge, sier: – Vi er glade for å se at programmet vokser i Telemark. Vi ser frem til en sommer der vi kan tilby våre gjester en komplett og spennende opplevelse, uansett om du bor på en enkel telt-plass eller i en større hytte. Aktivitetene er inkludert i prisen for alle våre gjester, og vi er stolte av å være en del av ferieminnene for både nye og tilbakevendende gjester.

I fjor deltok over 150.000 entusiastiske deltakere i aktivitetene, som har blitt en kjær tradisjon gjennom årene. Aktivitetene inkluderer barneklubb med Yessi, musikk- og quizshow, treningsøkter og mye mer.

Aktivitetene i alle land arrangeres i samarbeid med Show Concept, ledet av Sarah Howard.

Powered by Labrador CMS