Reiseliv

HSMAI Americas har inkludert Innovasjon Norge Amerikas assisterende direktør, Hege Barnes, i sin årlige liste av “Top 25 Most Extraordinary Minds in Sales, Marketing, and Revenue Optimization”.

Flere Adrian-priser til Visit Norway og prestisjetung pris til Hege Barnes

Visit Norway fikk flere priser under HSMAI Adrian Awards i Los Angeles nylig.

Publisert Sist oppdatert

­De fikk gull i kategorien Integrated campaign. Sølv for Taking on Norway (digital Social media campaign), bronse for Law of Nature (Digital - Corporate social responsibility) og sølv for What happens in Norway (Intergrated campaign business to Business). I tillegg fikk Hege Barnes fra Innovasjon Norge Amerika, en høythengende pris.

HSMAI Americas har inkludert Innovasjon Norge Amerikas assisterende direktør, Hege Barnes, i sin årlige liste av “Top 25 Most Extraordinary Minds in Sales, Marketing, and Revenue Optimization”.

Prisen er utdelt på bakgrunn av initiativet som Hege Barnes tok for å etablere «Sustainability is Responsibility», en årlig konferanse og diskusjonsforum som har som målsetning å gi den nord-amerikanske og globale reiselivsindustrien en interaktiv plattform for diskusjon, læring og erfaringsutveksling, for å trigge faktiske tiltak og justering av forretningsplaner som tar bærekraft på alvor.

Som et resultat av suksessen til SIR (som Innovasjon Norge og USTOA vant den prestisjetunge Vanguard Award, udelt av AFAR Magazine), har Innovasjon Norge også tatt på seg vertskapet for «Tourism Cares Meaningful Travel Summit», som vil finne sted i Tromsø og på Svalbard 18. -23. april. Dette er et samarbeid med den internasjonale organisasjonen Tourism Cares, som jobber for at reiselivet skal bry seg om sitt sosiale, kulturelle og miljøbelastende fotavtrykk, og det ønsker Innovasjon Norge å være med på.

– Norge er i en unik situasjon hvor vi har både råd og mulighet til å ta en ledende posisjon innen bærekraft, i tillegg til vilje og motivasjon i reiselivsnæringen selv. Våre kvalitative tiltak og inkluderende strategier, er noe verden har lagt merke til og noe som gir oss muligheten til å trå til på internasjonale arenaer, for også å være med å inspirere resten av verden til å igangsette nødvendige tiltak og ambisjoner, sier Hege Barnes.

Powered by Labrador CMS