Reiseliv

Administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid fra en presentasjon av kvartalstall for Flyr

Flyr trafikktall for mars: 68 prosent økning fra februar måned

Selv om krigen i Ukraina påvirket trafikktallene i mars negativt, ble mars den måneden hvor Flyr oppnådde sitt høyeste salg siden oppstarten.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er fornøyde med å se en økning på 68 prosent i passasjertallet i mars fra februar, i en måned som var preget av negative effekter av krigen i Ukraina. Sommerprogrammet er tatt godt imot av kundene våre og vi oppnådde rekordsalg i måneden, drevet av en stor pågang av bestillinger av feriereiser, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr.

Flyr mottok i mars sitt andre fabrikknye 737-8 og har nå en flåte på 8 fly. Ytterligere fire fabrikknye fly blir levert i løpet av de neste månedene. Flyr skal fly til totalt 37 destinasjoner fordelt på 46 ruter.

Flyr hadde første flyvning den 30. juni 2021 og har siden da totalt hatt 440 100 passasjerer om bord. Flyselskapet ble etablert under Covid-19-pandemien med mål om å bygge en bærekraftig og lønnsom forretningsmodell, tilpasset etterspørselen i markedet. Utvidelsesplaner og rutenettet vil bli justert fortløpende avhengig av pandemisituasjonen.

Powered by Labrador CMS