Reiseliv

Gourmetrestauranten – Experience

Gourmetkokk og restauranteier Kim Tore er frustrert over regelverket

For snart seks år siden åpnet Kim Tore en eksklusiv restaurant på en låve i Henning i Steinkjer. Nå vil han holde kurs, men får ikke lov å reklamere for det han ønsker å lære bort.

Publisert Sist oppdatert

­– Man skulle ikke tro at man levde i det 21. århundre. Det er sykt at det er ulovlig å reklamere for vin- og ølsmaking i 2023. Hvordan skal vår bransje klare å lokke til oss gjester? Utrolig nok får man lov å brygge øl i Norge, men man har ingen markedskanaler.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS