Reiseliv
Gull og bronse for det norske kokkelaget under mesterskapet på Island
iulianvalentin
Gull og bronse for Norge i Nordisk mesterskap for kokk og servitørlærlinger
Det norske kokkelaget vant gull – og servitørlaget fikk bronse – under mesterskapet på Island. Årets tema var “Go green” med fokus på bærekraft.
Kokkelærlingene Fredrik Totland og Ingrid Aas med lagleder Nils Flatmark fra Britannia Hotel Trondheim gikk av med gull, mens servitørlærlingene Mari Stedje, Vilde Sandnes og deres lagleder Benjamin Hansen-Ormann fra Statholdergaarden i Oslo fikk bronse.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
VM-feber på Hotels.com
Dette bør du tenke på før du gir medarbeiderne dine tilbakemeldinger
KI - en game-changer for hotellbransjen?
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt
Classic Norway Hotels: Årets bedrift 2025 og suksesshistorie i hotellbransjen