Reiseliv

Havila Kystruten fremhever kysten i sitt nye matkonsept

Havila Kystruten planlegger seilas fra Bergen 1. desember, og presenterer nå matkonseptet med stor variasjon og valgfrihet, samtidig som maten fremhever landskapet du reiser i. Hvor du er langs kysten avgjør hva som står på menyen.

Publisert Sist oppdatert

Hotelldirektør i Havila Kystruten, Camilla Løvlien, og OL-mester i kokkekunst og coach for Norges lag i Bocuse d’Or, Gunnar Hvarnes, sjøsetter nå et konsept der de har delt opp kysten i fire strekninger. Hver strekning har sitt særpreg og hver strekning er et eget matunivers ombord.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS