Reiseliv
Havila Kystruten
Havila Kystruten fremhever kysten i sitt nye matkonsept
Havila Kystruten planlegger seilas fra Bergen 1. desember, og presenterer nå matkonseptet med stor variasjon og valgfrihet, samtidig som maten fremhever landskapet du reiser i. Hvor du er langs kysten avgjør hva som står på menyen.
Hotelldirektør i Havila Kystruten, Camilla Løvlien, og OL-mester i kokkekunst og coach for Norges lag i Bocuse d’Or, Gunnar Hvarnes, sjøsetter nå et konsept der de har delt opp kysten i fire strekninger. Hver strekning har sitt særpreg og hver strekning er et eget matunivers ombord.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP