Reiseliv
Anders Braathen er ett av hodene bak Smalhans, som har evnet den unike bragden å fortsatt bli ansett som en av Oslos heteste restauranter, etter 10 års drift.
Stig Buvarp
«Hele» Oslos nabolagsrestaurant forbereder julemenyen
Anders Braathen, også kjent som «Hipstakokken», forbereder julemenyen på Smalhans, mens han forteller om mat og livet på restaurantkjøkkenet.
– Jeg hadde egentlig mest lyst til å bli bartender da jeg var tretten. Men så ble jeg plutselig mer interessert i å lage mat, sier Anders Braathen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP