Reiseliv

Hemsedal råest på stisykling

Hemsedal er kjent som en av de mest meste komplette skidestinasjonene i Norge. Men nå skal den lille fjellbygda bli råest på stisykling og ta plass som en av Norges ledende sykkeldestinasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Fredag 2. juli åpner 6,5 km flytsti av total lengde 10,5 km i Hemsedal Skisenter. Resten av løypen vil stå ferdig til høstferien. Flytstien er en del av Hemsedals større satsing på totalt 35 millioner kroner. Stien er gradert i fargen blå, det vil si at stien skal passe for de fleste.

Allerede i 2019 åpnet Hemsedal, Tottelia, Sentralt plassert mellom sentrum og Hemsedal skisenter, rett bak Fyri Hotell. Her finner du rundløyper med grønn, blå og rød gradering, totalt 2 km med flyt, doseringer og hopp for alle nivåer.

- Vi har fått tilbakemeldinger om at flytstien er noe av det råeste en har sett i Norge, så vi er veldig optimistiske på at Hemsedal kan ta en bit av kaka når det kommer til sykkelgjester, sier daglig leder i Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen.

Destinasjon Hemsedal, Hemsedal kommune og Hemsedal Idrettslag står bak satsingen og har dannet Hemsedal Aktivitetsanlegg.

Powered by Labrador CMS