Reiseliv

Hero Azeez, adm. dir. på Hotel Christiania Teater, er ny leder for Connecting Future Leaders, i regi av HSMAI.

Hero Azeez ny leder for Connecting Future Leaders

Connecting Future Leaders i regi av HSMAI får ny leder. Hero Azeez, adm. dir. på Hotel Christiania Teater, overtar etter André Julseth, adm. dir. på Sommerro, som leder for den norske delen av nettverket.

Publisert Sist oppdatert

­Connecting Future Leaders er et nettverk for unge ledere under 35 år, André Julseth fortsetter nå som medlem av HSMAI Europe Advisory Board for Norway.

Hero Azeez startet i hotellbransjen som utplasseringselev, hun har hele tiden vist stort engasjement for hotellfaget og bransjen, og har fått mange priser underveis, ikke minst Årets Unge Hotelier 2021, som HSMAI og ledende aktører i norsk reisebransje står bak. Hun ble hotellsjef som 25 åring og var en av landets yngste. Etter en Bachelor i Hotelledelse fra Høyskolen Kristiania, har hun jobbet i hotellbransjen i 14 år innen merkevarene: Clarion Hotels, Morris, Clarion Collection, Comfort Hotels, The Thief, Hotel Continental og Hotel Christiania Teater.

Nå er Hero Azeez tiltrådt som ny leder for Connecting Future Leaders i Norge, et konsept utviklet av HSMAI. Hero skal sammen med en gruppe unge ledere, som representerer forskjellige aktører i reiselivsbransjen, arrangere samlinger der unge under 35 år kan delta for erfaringsutveksling og nettverksbygging. Konseptet er allerede på plass i Oslo, nå skal HSMAI lansere Connecting Future Leaders i flere storbyer, neste blir London, første samling der blir i januar 2024.

Unge ledere fra hele hotell-, reise- og eventbransjen ønskes velkommen til Connecting Future Leaders, for eksempel de som jobber i flyselskaper og andre transportselskaper, serveringsbransjen og eventselskaper.

– Vi tror det er et stort potensial for å dele erfaringer mellom de ulike aktørene i hotell- og reiselivsbransjen. Jeg gleder meg til å være en del av et team som arrangerer Connecting Future leaders samlingene, der vi kan gi noe tilbake til bransjen, sier Hero.

– Den største gleden jeg får i min jobb er å samarbeide, utvikle og motivere de menneskene jeg har rundt meg. Det viktigste vi har i reiselivsbransjen er de menneskelige ressursene, derfor er det viktig å investere tid for å skape en arena der unge kan bygge nettverk på kryss og tvers av bransjen, og et sted der vi kan hente inspirasjon og mer informasjon om det faglige. Pandemien rammet reiselivsbransjen hardt og dette resulterte i blant annet sterk nedgang av antall jobbsøkere, samt interessen for å studere hotelledelse. Vi har arrangert noen samlinger allerede, interessen har vært stor og det har vært bra oppmøte. Det er utrolig gøy og motiverende for oss som sitter i komitéen og skal planlegge agenda for fremtidige samlinger. Det er så mange unge og dyktige ledere i bransjen med historier som bør løftes frem. Kjenner du en ung leder som du mener er dyktig og som vi bør invitere på scenen på Connecting Future Leaders? Ta gjerne kontakt med meg på LinkedIn, sier Hero Azeez.

Er du interessert i å bli med i Connecting Future Leaders, nettverket for unge ledere i reisebransjen? Send oss en email: postbox@hsmai.eu

Powered by Labrador CMS