Reiseliv

Onsdag 6. september går for første gang arrangementet FUTURE YOU av stabelen i Colosseum Kino i Oslo.

HSMAI inviterer ungdom til FUTURE YOU

Et arrangement for å vise karrieremulighetene innen hotell- og reiselivsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

­Onsdag 6. september går for første gang arrangementet FUTURE YOU av stabelen i Colosseum Kino i Oslo. Et arrangement for ungdom som ønsker å utforske karrieremulighetene innen hotell- og reiselivsbransjen.

Her vil deltagerne få en unik mulighet til å lære om de varierte og spennende mulighetene som blant annet finnes innen markedsføring, branding/merkevarebygging, salg, revenue management, digitalisering, distribusjon, hotelledelse, med mer innen hotell- og reiselivsbransjen.

Til FUTURE YOU har HSMAI invitert avgangselever ved Oslo og omegns videregående skoler, samt studenter ved utvalgte universiteter og høyskoler. De ønsker også både aktuelle faglærere og rådgivere ved utdanningsinstitusjonene velkommen.

Arrangementet består av inspirerende foredrag fra unge ledere og andre i bransjen, og det vil legges tilrette for å knytte kontakt mellom deltagerne, bransjefolk og høyskoler både utenfor og på innendørs arealer ved Colosseum Kino i Oslo.

Det vil settes av god tid til mingling, og det vil bli servert spennende mat og drikke, både ved ankomst og under arrangementet. For å sikre god sirkulasjon under gjennomføringen, vil matserveringen foregå ved ulike mindre table tops i utstillerområdet utenfor kinoen. Det legges også opp til en del morsomme konkurranser på ulike plasser. Deltagelse er gratis for elevene, studentene, faglærere og rådgivere.

Ønsker du å være sponsor?

Som en voksende næring vil hotell- og reiselivsbransjen trenge mange dyktige medarbeidere i fremtiden. Ved å delta som utstiller og sponsor på arrangementet vil dere få verdifull innsikt i unges syn på og holdning til bransjen og være en bidragsyter til å få flere talenter til å velge hotell- og reiseliv som karrierevei.

Ved å bli sponsor for arrangementet, får du en eksklusiv plattform til å markedsføre din bedrift og engasjere deg med fremtidens talenter innen hotell- og reiselivsbransjen. Som en viktig støttespiller får du mulighet til å inspirere og veilede unge mennesker i deres karrierevalg.

Powered by Labrador CMS