Reiseliv

Her er de som allerede har engasjert seg i Advisory Boardet: Fra venstre: Tore Carlsson, GM ved Clarion Hotel Oslo - Anne-Margrethe Tveit (chair), Director of Operations Quality Hotels i Strawberry - Per-Arne Tuftin, direktør i Norsk Reiseliv - Susann Faugli, Senior Sales Manager ved X Meeting Point - Ingunn Hofseth, President & CEO i HSMAI Europe - og André Julseth, GM ved Sommerro House. Bård Tronvoll, Professor of Marketing & Director CREDS - Center for Research on Digitalization and Sustainability er også medlem, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.

HSMAI utvider sitt advisory board i Norge

HSMAI skal sette sammen et omfattende advisory board for at det skal være representativt for hele vår omfattende bransje i Norge.

Publisert Sist oppdatert

­Noen har skiftet jobber og arbeider nå i samme kjede og HSMAI ønsker stor bredde både fra hoteller, eventselskaper, transport, destinasjoner og også enkeltstående hoteller i Norge. Kan du tenke deg å gjøre en forskjell i bransjen? I så fall ta kontakt med HSMAI og meld din interesse til postbox@hsmai.eu

Nå planlegges det for aktiviteter i Bergen, i tillegg til Oslo for 2024. Hvilke andre byer kan være aktuelle?

Hensikten er å bringe bransjefolk sammen for å brainstorme, identifisere muligheter og trusler og lage aktiviteter som bransjen ønsker at HSMAI setter på agendaen. Future You som nettopp ble gjennomført på Colosseum kino er blant annet resultatet av dette.

HSMAI Europe vokser og utvikler seg videre. Nå ønsker HSMAI å sette enda mer fokus på salg fremover og vil arrangere en heldags salgskonferanse i Oslo for norske deltagere.

– Vi har funnet frem til en dato hvor det er noe mindre aktivitet på salgssiden, nemlig i desember. HSMAI vil annonsere dato snart. Dette blir konferansen for deg som jobber med salg eller salgsledelse, sier Ingunn Hofseth, president & CEO i HSMAI Europe.

Powered by Labrador CMS