Reiseliv
Hurtigruteskipet Richard With på vei sydover i Vesterålen. Lettskyet himmel
Håkon Mosvold Larsen / NTB
Hurtigruten Norge får stjernekokker på laget
Kortreist mat fra små produsenter langs kysten er en viktig del av opplevelsen om bord Hurtigruten. Nå skal to av Norges mest spennende kokker gi gjestene nye matopplevelser basert på samme filosofi.
De to prisvinnende kokkene Astrid Regine Nässlander og Halvar Ellingsen skal utvikle menyer, inspirere ansatte og bidra til opplæring av Hurtigrutens kokkelærlinger, skriver selskapet i en pressemelding. Nässlander driver Høst matverksted i Steigen i Nordland, mens Ellingsen står bak gourmetrestauranten Kvitnes gård i Vesterålen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025