I kø for grøt

Norges første grøtbar åpnet i Markveien på Grünerløkka i september 2024,
13 år etter at konseptet så dagens lys i Danmark.
Det siste halve året har folk stått i lange køer for å spise havregrøt.

– Ærlig, sunn, mettende tradisjonsmat, sier Ragnhild Werenskjold om menyen hos Grød.
– Ærlig, sunn, mettende tradisjonsmat, sier Ragnhild Werenskjold om menyen hos Grød.
Publisert Sist oppdatert

Allerede for 10 år siden skrev mediene om at grøt var trendy, og kalte det «den nye sushien». Det ble vel ikke helt sånn – men er tiden inne nå?

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS