Reiseliv

Igjen klart for vintersesongens events hos SkiStar

Publisert Sist oppdatert

SkiStars destinasjoner har alltid vært fylt med en rekke events gjennom vintersesongen. Endelig er det igjen klart for å invitere alle skientusiaster til fjells på både tradisjonsrike og nye arrangementer. 12. mars braker det løs i Hemsedal, med det populære Hemsedal Up n’ Down.

- Nå er vi rett og slett skikkelig klare for å sette prikken over i’en for denne skisesongen med flere events i vente. Dette har vært tradisjon i en årrekke, som gjør litt ekstra stas på sesongen. Endelig er de tilbake, til stor glede for skientusiaster og alle våre gjester, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Først ut er Hemsedal Up n’ Down den 12. mars, et heisbasert skiarrangement i anlegget hos SkiStar Hemsedal som går av stabelen hvert år, og passer de fleste ferdighetsnivåer og byr på utfordringer, fart og moro. Sist det ble gjennomført var i 2020 med et opphold i 2021.

- Vi gleder oss til å se alle nye og eksisterende deltagere på startstreken til et etterlengtet Up n’ Down, og ser frem til et begivenhetsrikt arrangement i samarbeid med SkiStar Hemsedal, sier Richard Taraldsen, Daglig Leder hos Destination Hemsedal.

Også på de andre SkiStar destinasjonene kommer sesongens events på rekke og rad.

- SkiStar Winter Gamesarrangeres 7.-10. april i Trysil og Sälen og 21.-24. april i Åre og Hemsedal.

- 7.-9. april er RIX FM på plass i Åre, og allerede helgen etter, i påskehelgen - arrangeres Red Bull Homerun på samme destinasjon.

- Sesongavslutning markeres i Trysil og Sälen 21.-24. april. Da blir det Trysil Winter Finale og Trysil Smellen med ulike arrangementer på begge sider av fjellet. I Sälen blir det Ski & Rock som tradisjonen tro markerer avslutning på årets sesong.

- I Hemsedal er det Winter Finale 28. april – 1. mai, gjestet av artister som Matoma.

- Åre Sessions, som er en kombinert musikk- og skifestival i forbindelse med sesongavslutningen der, foregår også fra 28. april - 1. mai.

Powered by Labrador CMS