Reiseliv
    
    
        Kvitnes gård
        
    
    Kjendiskokk med dyster spådom for restaurantbransjen
    Gourmetkokk Halvar Ellingsen frykter det blir mer halvfabrikat, flere kjeder og mindre unik og norsk mat å finne blant restaurantene i fremtiden.
        
 
                        
                        
                        
                        
                        
    
    
    Utenfor Sortland i Vesterålen startet gourmetkokken Halvar Ellingsen restauranten Kvitnes gård i 2020, der maten man får på tallerkenen skulle være produsert på gårdsbruket som ligger rundt restauranten, skriver Dagsavisen
    
                        
    
        
                    
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
                150,- 575,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
                1875,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
                1,- 145,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
                1430,-
                
                
                    KJØP