Reiseliv
Lager sertifisering for gastronomiåret i Trøndelag
Trondheim og Trøndelag er blitt utpekt som European Region of Gastronomy 2022 og arbeidet med forskjellige opplegg og arrangementer er allerede i full gang.
- Norge har en sterk posisjon som et naturbasert reisemål, men vi ønsker også å bli et enda mer attraktivt reisemål for å oppleve kunst og kultur, kulturarv, et godt lokalt kjøkken, byliv, samt det å komme tett på lokalbefolkningen, sier reiselivsdirektør Bente Bratland Holm, som er utnevnt til den norske ambassadøren for European Region of Gastronomy 2022. I forrige uke var hun på besøk i Trondheim for få med seg Trøndersk matfestival, samt kickstarte arbeidet med gastronomiåret 2022.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP