Reiseliv

2022 var det første gang på mange år at søkertallene til restaurant- og matfag var stabile på landsbasis. Enkelte steder økte de. Foto: Vidar Alfarnes

Næringsdelegasjon innen utdanning, mat og reiseliv til Grüne Woche

Landbruks- og matminister Sandra Borch har invitert med seg en næringsdelegasjon med sentrale norske aktører innen utdanning, mat og reiselivtil Grüne Woche i Berlin 19. og 20. januar. Tema for årets delegasjon En bærekraftig norsk matnasjon – omstilling, utvikling og muligheter.

Publisert Sist oppdatert

­Torsdag 19. januar fra kl. 09.30 leder Borch et dialogseminar for delegasjonen. Dette varer frem til ca kl. 15.00. Denne møteplassen har utviklet seg til en viktig og nyttig arena for å bygge nettverk og bidra med konkrete innspill til regjeringens arbeid på mat- og reiselivssektoren.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS