Reiseliv
Mange kokker forsvant utenlands under pandemien og kom ikke tilbake. Det bekrefter Ricardo Sousa, nestleder for NHO Reiseliv Sør-Norge.
Istock/FilippoBacci
Norge mangler 1.450 kokker foran årets sommersesong
Reduserte åpningstider kan bli én av følgene for restauranter som mangler kokker før sommersesongen.
Bare i Agder mangler det 175 kokker. For landet som helhet er tallet 1.450. Det viser ferske tall fra Navs bedriftsundersøkelse skriver NRK.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner