Reiseliv

Air Baltic satser mer fra Norge, nå med rute til Vilnius i Litauen.

Ny flyrute fra Torp Lufthavn til hovedstaden i Litauen

Det latviske flyselskapet Air Baltic lanserer enda en ny norsk rute.

Publisert Sist oppdatert

­Også denne gangen satser selskapet på Torp Lufthavn Sandefjord, og det med en ny rute til/fra hovedstaden i Litauen – Vilnius.

Ruten skal flys opptil to ganger i uken, og starter når flyselskapenes vinterprogram tar til i slutten av oktober, skriver Flysmart24.

Dette blir den tredje destinasjonen Air Baltic opererer fra Oslo Torp, og femte destinasjon som flyselskapet tilbyr fra Norge.

– Vilnius er en levende og mangfoldig by, og den nye ruten vil fungere som et reisemål for både fritids- og forretningsreiser, sier Air Baltics norske kommersielle direktør, Thomas Ramdahl.

Tine Kleive-Mathisen er sjef for trafikkutvikling og kommunikasjon på Torp. Hun sier at en direkterute mellom Torp og Litauen har vært sterkt ønsket fra Torp.

Air Baltic startet sin første rute fra Torp til Gran Canaria i desember, og skal åpne rute nummer to til København.

– At de nå også annonserer sin tredje rute fra Torp viser at selskapet evner å snu seg raskt rundt og griper markedsmuligheter som åpner seg. Air Baltic er i en spennende vekstfase der de øker flyflåten sin og satser på å utvikle seg i Norden og Nord-Europa, sier hun.

Powered by Labrador CMS