Reiseliv

Opplæringskontoret har lykkes med å utføre en rekke tiltak som har bidratt til økt søking til Restaurant- og matfag i Trøndelag

Opplæringskontoret har bidratt til flere søkere til Restaurant- og matfag i Trøndelag

Denne uken fikk Opplæringskontoret for Hotell og Restaurantfag i Trøndelag og Strinda vgs. avdeling Restaurant- og matfag tildelt midler for sitt arbeid med å øke rekrutteringen til Restaurant- og matfagene i Trøndelag.

Publisert Sist oppdatert

­Økningen inn til vg1 i Trøndelag er på 22 prosent fra 2022 til 2023. Strinda vgs. avdeling Restaurant- og matfag har tre prosjekter som det også gis videre støtte til: "Vi dekker til fest", "Ung restaurant" og "Pop up restaurant og matfag", skriver NHO Reiseliv.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS