I norsk hotell- og restaurantnæring blir ansatte sett på som «seniorer» langt tidligere enn i andre deler av arbeidslivet.
I norsk hotell- og restaurantnæring blir ansatte sett på som «seniorer» langt tidligere enn i andre deler av arbeidslivet.

Seniorer i hotell- og restaurantbransjen

Hvordan ser ledere i hotell- og restaurantbransjen på eldre ansatte? Og hva skal til for at flere blir værende i jobb?

Publisert

Rapporten Seniorer i en ung bransje er utarbeidet av Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) Oslo Met på oppdrag fra Senter for seniorpolitikk (SSP) og NHO Reiseliv. Rapporten bygger på intervjuer med 14 ledere i hotell- og restaurantbransjen i Norge.Den gir innsikt i hvordan arbeidsgivere oppfatter, utvikler og beholder eldre arbeidstakere i en næring som ofte omtales som en «ung bransje».

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS