I norsk hotell- og restaurantnæring blir ansatte sett på som «seniorer» langt tidligere enn i andre deler av arbeidslivet.
FG Trade / Istock
Seniorer i hotell- og restaurantbransjen
Hvordan ser ledere i hotell- og restaurantbransjen på eldre ansatte? Og hva skal til for at flere blir værende i jobb?
Rapporten Seniorer i en ung bransje er utarbeidet av Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) Oslo Met på oppdrag fra Senter for seniorpolitikk (SSP) og NHO Reiseliv. Rapporten bygger på intervjuer med 14 ledere i hotell- og restaurantbransjen i Norge.Den gir innsikt i hvordan arbeidsgivere oppfatter, utvikler og beholder eldre arbeidstakere i en næring som ofte omtales som en «ung bransje».
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Økning i internasjonal turisme - 1,1 milliarder ankomster de 9 første ni månedene
Rød-grønt budsjettforlik gir dramatisk kutt for reiseliv
Scandic Victoria i Florø har åpnet
Ny sikkerhetskontroll på Oslo lufthavn
Filefjellstuene klar for videreutvikling med ny hotellsjef
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Lønnsomhet i reiselivsnæringen 2024: Camping topper, hotell sliter
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Norsk hotellrapport: Rekordhøye priser og belegg i tredje kvartal