Reiseliv

Radisson Blu Resort Trysil

SkiStar tredobler heisbaserte flytstier og tilbyr helårsåpent aktivitetshotell i Trysil

Publisert Sist oppdatert

Etter fjorårets besøksrekord, fortsetter SkiStar å investere i aktivitetsbaserte sommeraktiviteter innen konseptet Sports & Adventures. Det blir et bredere og mer allsidig tilbud for å imøtekomme gjestenes etterspørsel.

- Endelig er dagen her! Jeg har gledet meg til å slippe årets store nyhet om at vi tredobler det heisbaserte stisykkeltilbudet og gjør betydelige investeringer i sommersatsningen hos oss, sier en glad Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

- I tillegg dobler vi sykkelkapasiteten i heisen, så vi skal være godt forberedt på å møte alle nye og eksisterende sykkelgjester med et godt tilrettelagt tilbud, sier hun.

Sommer i fjellene blir bare mer og mer populært, med stisykling som en klar favoritt. Også på SkiStars destinasjon i Hemsedal ferdigstilles flytstien fra Fjellcaféen og ned til Hollvin, og hele 8 kilometer sammenhengende flytsti står klart når sommerheisen åpner.

Den store etterspørselen etter aktive ferier og fjellopplevelser byr stadig på nye muligheter for SkiStar. Å bo og spise godt er også mer etterspurt, og i takt med sommersatsningen, holder for første gang det populære SkiStar-eide Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Fageråsen åpent denne sommeren.

- Nå kan alle våre gjester nyte aktive dager i sommerfjellet og velge overnatting på begge våre attraktive hoteller. Vi gleder oss stort over at sommersatsningen når nye høyder og at denne muligheten endelig er her, sier Maria Åhgren, GM Radisson Blu Resort hotellene i Trysil.

Powered by Labrador CMS