Reiseliv

Støtt utdannings- og yrkesbehovene til ukrainske borgere i hotell- og reiselivsbransjen

Med bakgrunn i Ukraina-Russland konflikten, som har ført til at mange millioner ukrainere er på flukt, har HSMAI Foundation (Hospitality Sales and Marketing Association International) inngått et samarbeid med HSMAI Region Europe, for å etablere et fond. Dette for å støtte umiddelbare og langsiktige behov til ukrainere som studerer og jobber i hotell- og reiselivsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Det nye fondet vil bli administrert av styret i HSMAI Region Europe og er åpent for enhver student eller ansatt som har blitt påvirket av krigens hendelser, inkludert flyktninger og de som fremdeles er i Ukraina.

Tilskudd fra det nye fondet vil være tilgjengelig for:

● Delstipend og fulle stipender til ukrainske borgere som for tiden er studenter, eller som ønsker å videreutdanne seg i hotell- og reiselivsbransjen

● Yrkesopplæring / støtte til nåværende ansatte i Ukraina, som er blitt nødt til å forlate hjemmene sine og/eller nå er flyktninger

● Mentorskap for ukrainere som søker erfaring og veiledning i reiselivsbransjen

● Deltagelse på HSMAI Europe-programmer og konferanser og for globale sertifiseringer

Det nye fondet er klar for å ta imot donasjoner allerede. Vi ber nå om donasjoner fra selskaper og enkeltpersoner, som ønsker å støtte stiftelsens nye initiativ for å støtte våre bransjekolleger i Ukraina.

For å donere, trykk her:https://hsmai.eu/hsmai-europe-donation/

Søknadsskjema om tilskudd vil foreligge innen kort tid og HSMAI Europe Board vil behandle hver søknad individuelt.

Michelle Woodley, styreleder for HSMAI Foundation og president for Preferred Hotels & Resorts kommenterer:

“HSMAI Foundation har vært den filantropiske armen i foreningen i over førti år. Stiftelsen har bidratt til å skaffe og fordele midler - i tillegg til å utvikle og forbedre utdanningsprogrammer på lokalt, nasjonalt og globalt nivå, for å bidra til positiv sosial endring i bransjen. Stiftelsen ser frem til å samarbeide tett med Ingunn Hofseth og styret i HSMAI Europe, for å sikre at vi kan støtte de nødvendige utdannings- og yrkesbehovene til ukrainere som er berørt av krigen.”

Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Region Europe kommenterer:

”De humanitære behovene til mange ukrainske flyktninger, så vel som de som fortsatt er i Ukraina som studenter eller jobber i reiselivsbransjen, har tvunget foreningen til å iverksette raske tiltak.

Konflikten har allerede påvirket medlemmene våre dypt, inkludert Yana Kyrylyuk, fra HSMAI Europe Student Council. Historien hennes om hva som skjer på bakken, har inspirert oss alle til å få ting til å skje og støtte til folket i Ukraina.

Dette er en tid hvor reiselivsindustrien trenger å komme sammen og støtte ukrainere, slik at så mange som mulig kan søke om kurs og utdannelse. Det er også viktig at de kan fortsette studiene og fortsatt ha mulighet til å få nye ferdigheter og/eller bli ansatt i bransjen.”

Om stiftelsen

HSMAI Foundation ble opprettet i 1983 for å fungere som forsknings- og utdannings-armen til Hospitality Sales and Marketing Association International. Stiftelsens oppgave er å støtte veksten og ytelsen til salgs-, markedsførings- og inntektsoptimaliserings fagfolk i den globale reiselivsindustrien, ved å drive initiativer som vil tiltrekke seg nye talenter, utvikle nye talenter, og engasjere eksisterende talenter. Stiftelsens arbeid støttes av private donasjoner og Corporate Talent Partners. Besøk www.hsmaifoundation.org for mer informasjon.

Om HSMAI Region Europe

HSMAI - Hospitality Sales and Marketing Association International - er en global organisasjon som ble grunnlagt i USA i 1927. HSMAI Region Europe er den europeiske armen til organisasjonen.

HSMAI Europe har som mål å være en viktig påvirker, pioner og den industrielle ressursen for profesjonell utvikling, kommersielle strategier og bærekraft i reiselivsnæringen.

Foreningen gir praktiske verktøy, innsikt og banebrytende kompetanse for å muliggjøre kunnskapsdeling og forbedre faglig utvikling, samt øke salg, inspirere markedsføring, transformere virksomheter digitalt og optimalisere inntektene. www.hsmai.eu

Powered by Labrador CMS