Reiseliv

Tork har lansert Tork Workflow for restauranter

Tork lanserer ny eksperttjeneste til restauranter

Det er hektisk i serveringsbransjen, og forventningene til hygiene, bærekraft og gjesteopplevelser er høyere enn noen gang. Driftsledere vet at god service fører til fornøyde gjester og en mer suksessfull bedrift. Dette vil Tork sin nye lansering bidra inn til.

Publisert Sist oppdatert

­En hektisk hverdag kan gjøre det vanskelig å sette av tid og ressurser til å gjøre bedriften bedre. Det viser seg nemlig at 77 prosent av restaurantansatte er enige om at tjenesteavbrudd påvirker gjesteopplevelsen, og hele 3 av 4 kjøkkenansatte ville vært mer fornøyde hvis arbeidsplassen deres var mer organisert.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS