Reiseliv
Andre Pettersen, Hedda Felin og Tani Gurra fra Hurtigruten med den første kassen av "Havets Bobler". Vinen skal serveres til Hurtigruten Norges gjester fra sommeren.
Kristian Dale/Hurtigruten Norge
Verdens første havlagrede musserende vin, fra arktiske strøk
Hurtigruten Norge lanserer «Havets bobler», verdens første musserende vin som er modnet i arktisk hav.
– Vi er utrolig stolte av denne nyvinningen, og mener norskekysten er verdens beste vinkjeller, sier Hedda Felin, administrerende direktør i Hurtigruten Norge.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025