Reiseliv
Andre Pettersen, Hedda Felin og Tani Gurra fra Hurtigruten med den første kassen av "Havets Bobler". Vinen skal serveres til Hurtigruten Norges gjester fra sommeren.
Kristian Dale/Hurtigruten Norge
Verdens første havlagrede musserende vin, fra arktiske strøk
Hurtigruten Norge lanserer «Havets bobler», verdens første musserende vin som er modnet i arktisk hav.
– Vi er utrolig stolte av denne nyvinningen, og mener norskekysten er verdens beste vinkjeller, sier Hedda Felin, administrerende direktør i Hurtigruten Norge.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly