Reiseliv

Skistar Lodge Trysil

Vinterens nyheter hos SkiStar i Hemsedal og Trysil

Høsten er her og forberedelsene til vintersesongen 2023/24 er i full gang. I SkiStar Hemsedal og Trysil gjøres det en rekke investeringer for å forbedre skiopplevelsen for alle.

Publisert Sist oppdatert

­Blant annet bygges det en ny 6-seters stolheis i Hemsedal, og snøproduksjonen forbedres for å sikre en lang og snøsikker sesong. SkiStars overnattingskonsept, SkiStar Lodge, med beste ski inn- og ski ut-beliggenhet, har fått et nytt medlem i SkiStar Lodge Trysil. I tillegg blir restauranttilbudet bedre og bredere for hele familien.

– Til vinteren kan vi endelig åpne den nye stolheisen Lodge Express, som vil forbedre skiopplevelsen for alle som besøker Hemsedal. Jeg ser virkelig frem til vinteren, og ikke minst gi våre gjester minnerike fjellopplevelser i det vi liker å kalle Skandinavias alper, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal.

Vinterens nyheter i Hemsedal

Lodge Express åpner til vinteren. En ny 6-seters stolheis som starter ved SkiStar Lodge Hemsedal, som vil gi enklere og bedre adgang til hele skiområdet. Heisen er blant annet utstyrt med vindbeskyttelse, har en kapasitet på 3.000 personer i timen og er 1.733 meter lang. For å gjøre barneområdet bedre forlenger vi bakke 41 og øker kapasiteten i snøproduksjonen. I SkiStar Snow Park bygger vi også en ny heis, en skålheis som har fått navnet Olaheisen, som vil gjøre parkkjøringen mer effektiv.

Til vinteren introduserer vi tilbudet funksjonell skikjøring. Det vil si skileksjoner for alle typer funksjonsvariasjoner, både stående og sittende skikjøring med nødvendig utstyr for utleie.

Nye moderne leiligheter og hytter står klare til vintersesongen.

SkiStars premiumovernatting, SkiStar Lodge Alpine og SkiStar Lodge Suites, er nå samlet under navnet SkiStar Lodge Hemsedal.

I Trysil

Tilgangen til hele skiområdet forbedres gjennom oppgradering av heisene T10 Hesten og H1 Høgekspressen. I tillegg forbedres snøproduksjonen i bakke 19 og 62.

Skiskole for alle aldre er populært i Trysil. I vinter er tidligere Trysilguidene blitt en del av SkiStar og nye SkiStar Guides.

SkiStar Lodge Trysil er siste tilskudd i SkiStar Lodge-familien. Lodgen er tidligere Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Fageråsen. Navnebyttet skjedde i sommer. Nytt i vinter er at lodgen får en ny restaurant med italiensk meny. Kjøkkensjefen er ingen ringere enn den svenske kokken Anders Dahlbom, tidligere vinner av «Årets Kock» i Sverige. Han har blant annet vært prosjektleder og ansvarlig for Nobel-middagen i flere år, konkurrert med det svenske kokkelandslaget og deltatt i en rekke svenske matlagings- og underholdningsprogrammer. SkiStar Lodge Trysil får også en ny SkiStarshop.

- Interessen for å feriere hos oss i vinter er fortsatt stor og mange gjester setter pris på vårt brede tilbud. Vi forbedrer skikjøringen og tilgjengeligheten med alt fra skileie, skibutikker og matopplevelser til events med våre ambassadører i våre populære snow parks. Har du ikke bestilt ennå er det på høy tid å gjøre det nå, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

Digitale nyheter for en enklere og smidigere gjesteopplevelse

Allerede forrige år var 95 prosent av alle inn- og utsjekkinger hos SkiStar digitale. I år introduserer vi også digital innsjekking på SkiStar Lodge Trysil. Som innebærer at gjestene kan sjekke inn med mobilen i SkiStar-appen og gå direkte til rommet eller leiligheten uten å stå i kø i resepsjonen eller ved nøkkelskap. Mobilen fungerer da som digital nøkkel. Enkelt, smidig og trygt for gjestene.

Powered by Labrador CMS