Reiseliv

Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO og Dorothy Billett, assisterende lufthavndirektør ved Oslo lufthavn.

VisitOSLO og Avinor skal samarbeide om vertskapstjeneste på OSL

VisitOSLO og Avinor vil styrke vertskapstjenesten på Oslo lufthavn denne sommeren.

Publisert Sist oppdatert

­Fra 13. mai til 29. september på ankomstområdet på Oslo Lufthavn, vil VisitOSLO være vertskap med informasjonsskranke - bemannet daglig, både på ukedager og i helgene.

Dette samarbeidet markerer en viktig milepæl i å gi reisende en varm velkomst til Oslo og Osloregionen, samtidig som det gir dem verdifull informasjon om flyplassens fasiliteter og service, samt attraksjoner i hovedstadsregionen. De utvalgte som vil fylle rollene som flyplass- og turistverter vil være ansatt i VisitOSLO og en del av vertskapsteamet.

– Vi er svært glade for dette samarbeidet med Avinor. Oslo lufthavn er det første møtet med destinasjonen for flyreisende, både fra inn- og utland, og vi ønsker at det skal være et godt førsteinntrykk, sier Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO.

– Det å ha et dedikert vertskap tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi råd vil bidra til å gjøre reisen til Osloregionen enda mer minneverdig og sømløs.

Oslo lufthavn som knutepunkt

Dette samarbeidet er et ledd i å styrke Oslo lufthavns posisjon som et viktig knutepunkt for nasjonale og internasjonale reiser, samtidig som det bidrar til å fremme reiseliv og opplevelser i Osloregionen. Oslo lufthavn har desidert flest reisende av flyplassene i Norge og det beste rutetilbudet til og fra utlandet. Ifølge Reisevaneundersøkelsen har ca 35 % av alle utenlandske tilreisende med fly til Oslo lufthavn, hovedstaden som primærreisemål.

– Avinor er glade for å kunne samarbeide med VisitOSLO for å tilby våre reisende en enda bedre opplevelse på Oslo lufthavn, sier Dorothy Billett, assisterende lufthavndirektør ved Oslo lufthavn.

– Med dette vertskapet tilstede på ankomstservice vil reisende kunne få personlig assistanse og relevant informasjon som gjør deres opphold i Osloregionen mer givende.

Powered by Labrador CMS