Reiseliv

THE THIEF: Landemerket på Tjuvholmen vant gull i kategorien Leading Hotel Suite.

World Travel Awards 2024: Tre av Nordic Hotels & Resorts’ norske hoteller vant førsteplass

Hotellene vant innen kategoriene ledende konferansehotell, ledende boutiquehotell og ledende hotellsuite i Norge.

Publisert Sist oppdatert

­World Travel Awards har helt siden 1933 vært et anerkjent forum for å løfte fram ledende og eksepsjonelle opplevelser innen reiselivsbransjen. Globalt er prisutdelingen kjent for å være et kvalitetsstempel, med vinnere som setter standarden for bransjen.

Amerikalinjen – Norway's leading boutique hotell

Amerikalinjen har blitt en fast deltaker på flere anerkjente prisutdelinger de siste årene, og World Travel Awards er inget unntak. I år tok de hjem gullet for Norway’s Leading Boutique Hotel. Det historiske landemerket i hjertet av Oslo, en gang hovedkvarteret til Den norske Amerikalinjen, ble transformert til et levende boutiquehotell som åpnet dørene i 2019.

The Thief – Norway's Leading Hotel Suite

Det arresterende landemerket på Tjuvholmen i Oslo dro hjem førsteplassen i kategorien Leading Hotel Suite in Norway for Oslo-suiten – hotellets største og mystiske penthouse-suite med privat takterrasse og utsikt over Oslofjorden. Oslo-suiten har vunnet denne prisen flere ganger tidligere.

Lily Country Club – Leading Conference Hotel

Norway’s Leading Conference Hotel gikk til Lily Country Club. Konferansehotellet som ligger pent til i grønne, landlige omgivelser. Hotellet kan blant annet skimte med basseng, velvære, golfbane og flere spennende restaurant og barkonsepter.

Powered by Labrador CMS