Skipet Norwegian Spirit Tokyo
Skipet Norwegian Spirit Tokyo

Norwegian Cruise Line øker satsningen i Asia og Stillehavsområdet

Denne sesongen inkluderer over 30 nye havnerike ruter og mer enn 60 destinasjoner på programmet i Asia og Stillehavsområdet

Publisert Sist oppdatert

Sesongen strekker seg fra september 2024 til mars 2026 og byr på i alt 85 cruise. NCL vil operere tre skip i regionen, hvor destinasjonsnyhetene er Great Barrier Reef i Australia, Matsuyama og Niigata i Japan, Aitutaki på Cook-øyene og Suva på Fiji.

Asia etterspørres i økende grad av reisende. 

Reiser til Asia og Stillehavsområdet forventes i år å vokse med 20% sammenlignet med 2023, viser en ny rapport fra Skift Research.[1] NCL har nettopp offentliggjort sin største sesong i Asia og Stillehavsområdet noensinne, som inkluderer Australia og New Zealand, med 30 nye havnerike ruter og over 60 bucketlist-destinasjoner på programmet.

Skipene Norwegian Spirit, Norwegian Sun og Norwegian Sky vil operere rutene og vil seile fra 15 hjemmehavner. Sesongens nye destinasjoner inkluderer Albany, Busselton, Fremantle, Port Douglas og Townsville i Australia, Matsuyama og Niigata i Japan, Aitutaki på Cook-øiene og Suva på Fiji.

Cruisenes varighet er på mellom ni og 19 dager, og har et gjennomsnitt på 10 timer i havn. Utvalgte cruise byr på overnattingsmuligheter. Dette gjelder blant annet Osaka i Japan, Hong Kong, som anses som Asias kulinariske hovedstad, samt Melbourne i Australia. For første gang er der mulighet for overnatting på Bali og på den idylliske øyen Lembar (Lombok) i Indonesia.

Powered by Labrador CMS