Restaurant

2021 - nok et rekordår for akevitt

Akevitt blir av mange behandlet som en slags shot, som skylles ned med øl, men den fortjener litt mer respekt.

Publisert Sist oppdatert

Hvis man heller først gir seg tid til å lukte på aromaene og så nipper forsiktig, kan man ofte få en interessant smaksopplevelse. Det er lagt mye omtanke og erfaring i komposisjon og produksjon av en kvalitetsakevitt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS