I en ny undersøkelse oppgir 3 av 4 at uhygieniske toalettforhold gjør at de ikke vil komme tilbake.
Tork
3 av 4 unngår restauranter med uhygieniske toaletter
Toalettfasilitetene på spisesteder påvirker gjestenes helhetsinntrykk mer enn mange tror. I en ny undersøkelse* utført av Tork, oppgir 3 av 4 at uhygieniske toalettforhold gjør at de ikke vil komme tilbake.
– Enten vi skal ut for en rask matbit, eller på en fin
restaurant, spiller toalettene en viktig rolle. Mange av oss ser det som en
refleksjon av renholdet ellers i lokalet, spesielt på kjøkkenet, hvor hygiene
er avgjørende for matsikkerheten. Derfor bør ikke bedrifter undervurdere hvor
viktig opplevelsen av toalettfasilitetene er, sier Meri Wiik, kundemarkedssjef
i Tork.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser