Restaurant
Diana Blažaitienė leder Soprana Personnel International, et rekrutterings- og personalleiebyrå i Litauen.
Vaida Šetkauskė
5 viktige årsaker til at norske hoteller og restauranter mister utenlandske kokketalenter
Som i de fleste andre europeiske land, har norsk hotell- og restaurantbransje problemer med rekrutteringen etter pandemien. Mye av årsaken til dette er at utenlandske arbeidstagere er reist tilbake til sine hjemland.
Det er stor etterspørsel etter kvalifiserte kokker, men mange har en tendens til å slutte på grunn av et utilfredsstillende arbeidsmiljø, mangel på tilbakemeldinger, lavt potensial for kreative utfordringer og oppgaver utenfor jobbkravene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år
EU nedjusterer BNP-prognosen for 2026
Ny animasjonsfilm skal bidra til tryggere ferdsel på norske vinterveier
Politiet aksjonerte mot ulovlig nordlysturisme
Havila Kystruten har sikret seg langsiktig investering
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Airbnb utforsker nye vekstmuligheter i globale markeder
Turismevekst i Nord-Norge: Utfordringer med useriøse aktører i Lofoten
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve