Restaurant

Diana Blažaitienė leder Soprana Personnel International, et rekrutterings- og personalleiebyrå i Litauen.

5 viktige årsaker til at norske hoteller og restauranter mister utenlandske kokketalenter

Som i de fleste andre europeiske land, har norsk hotell- og restaurantbransje problemer med rekrutteringen etter pandemien. Mye av årsaken til dette er at utenlandske arbeidstagere er reist tilbake til sine hjemland.

Publisert Sist oppdatert

Det er stor etterspørsel etter kvalifiserte kokker, men mange har en tendens til å slutte på grunn av et utilfredsstillende arbeidsmiljø, mangel på tilbakemeldinger, lavt potensial for kreative utfordringer og oppgaver utenfor jobbkravene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS