Restaurant

80 milliarder potensielle delikatesser

En ny, spennende art, i enormt antall, på vei inn i norsk gastronomi.

Publisert Sist oppdatert

På 1980-tallet invaderte kongekrabben for alvor norskekysten. Den kom til Finnmark fra Murmanskfjorden, der den var satt ut på 1960-tallet. Til å begynne med ble den ansett som en pest og en plage av fiskerne, etterhvert ble det åpnet for et innbringende fiske av denne velsmakende krabben. Nå er en ny, spennende art, i enormt antall, på vei inn i norsk gastronomi.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS