Restaurant
Eyvind Hellstrøm
Ærespris til Eyvind Hellstrøm
Eyvind Hellstrøm er tildelt Gullgaffelen Ærespris for lang tids ekstraordinære innsats for utvikling av landets gastronomikultur.
Eyvind Hellstrøm var innehaver av Bagatelle i 27 år, som blant annet var første restaurant i Norden som oppnådde to stjerner i Guide Michelin. Bagatelle var fra start en kuvøse for gryende norske kokkeambisjoner, i en tid da faget og yrket var lite anerkjent i Norge. Flere vinnere av Bocuse d’Or gjennom tidene har bakgrunn fra det faglig kompromissløse kjøkkenet. Gjennom alltid å ha satt sterkt fokus på læring, gastronomi og fagutøvelse, skapte Hellstrøm store ringer i vannet, som en renters-rente effekt, som ble et startskudd for den gastronomiske selvforståelsen og selvtilliten vi ser i dag.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025