Restaurant

Eyvind Hellstrøm

Ærespris til Eyvind Hellstrøm

Eyvind Hellstrøm er tildelt Gullgaffelen Ærespris for lang tids ekstraordinære innsats for utvikling av landets gastronomikultur.

Publisert Sist oppdatert

Eyvind Hellstrøm var innehaver av Bagatelle i 27 år, som blant annet var første restaurant i Norden som oppnådde to stjerner i Guide Michelin. Bagatelle var fra start en kuvøse for gryende norske kokkeambisjoner, i en tid da faget og yrket var lite anerkjent i Norge. Flere vinnere av Bocuse d’Or gjennom tidene har bakgrunn fra det faglig kompromissløse kjøkkenet. Gjennom alltid å ha satt sterkt fokus på læring, gastronomi og fagutøvelse, skapte Hellstrøm store ringer i vannet, som en renters-rente effekt, som ble et startskudd for den gastronomiske selvforståelsen og selvtilliten vi ser i dag.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS