Restaurant

All mat ble utnyttet på Nores-dagen

Etter inspirasjon fra Matvetts modell for bærekraftige matmesser, satte Nores høye mål for at minst mulig mat skulle gå til spille etter deres mat og drikke-messe i Grieghallen i Bergen denne uken.

Publisert Sist oppdatert

Nores er blant de første som setter bærekraft og matsvinn på agendaen på en slik messe og med tydelig involvering av mat- og drikkeutstillere fra tidlig planleggingsfase.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS