Restaurant
Monica Fuhr i Matsentralen Vestland, tar med glede imot overskuddsmat fra Birger Frimo i Nortura.
All mat ble utnyttet på Nores-dagen
Etter inspirasjon fra Matvetts modell for bærekraftige matmesser, satte Nores høye mål for at minst mulig mat skulle gå til spille etter deres mat og drikke-messe i Grieghallen i Bergen denne uken.
Nores er blant de første som setter bærekraft og matsvinn på agendaen på en slik messe og med tydelig involvering av mat- og drikkeutstillere fra tidlig planleggingsfase.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP