Restaurant
All mat ble utnyttet på Østlandske Storhusholdning
Gjennom godt samarbeid med KuttMatsvinn-nettverket i regi av Matvett, fikk ansvarlig arrangør Konrad Sel realisert sin visjon om å gjennomføre en bærekraftig matmesse uten matsvinn.
Østlandske Storhusholdningsmesse er en viktig møteplass for HORECA-bransjen og fant sted 6. og 7. oktober i Vikingskipet i Hamar. I to dager viste ledende leverandører frem sine produktnyheter og diskuterte samarbeidsområder med de over 1400 deltakerne, fra private og offentlige serveringssteder og matfaglige studenter. Sel ønsket å skape en bærekraftig messe uten matsvinn og inviterte Matvett, Matsentralen og Ragn Sells med på laget, for å sikre full utnyttelse av mat og matavfall fra alle utstillerne.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP