Restaurant

Alt klart for s. pellegrino young chef

Publisert Sist oppdatert
I løpet av S.Pellegrino Young Chef-konkurransen, som i 2017 tiltrakk seg over 3000 søkere, vil mer enn 70 Top Chefs være involvert som jurymedlemmer i lokale konkurranser. 12 unge kokker fra 12 forskjellige geografiske regioner, skal velges ut som finalister. fra og fra representerte Norge i Stockholm under forrige Young Chef-regionsfinale, men de kom seg ikke videre til selve finalen i Milano.Vinnere av S.Pellegrino Young Chef får en fantastisk mulighet til å få global eksponering og et betydelig faglig løft, samt muligheten til å ta del i flere av S.Pellegrinos årlige arrangementer rundt om i verden, inkludert, men ikke bare de som er knyttet til Young Chef-konkurransen. Tidligere vinnere inkluderer Japan, i 2018, , USA, i 2016, og Irland-baserte S.Pellegrino Young Chef 2015, .S.Pellegrino Young Chef er en global konkurranse som foregår i fire faser:FASE I – Søknad (4. februar – 30.april 2019)FASE II - Global Shortlist (1. juni 2019)ALMA (verdens ledende internasjonale utdanningssenter for italiensk mat)Velger maksimalt 10-15 semifinalister fra hver av de 12 nøkkelregionene.FASE III - Lokale konkurranser (semifinaler) (21. juni – 31. desember 2019)FASE IV - S.Pellegrino Young Chef finalen (juni 2020)12 unge kokkefinalistene samles i Milano for Grand Finale.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS