Restaurant

årets kokk 2017 - teamene er klare

Publisert Sist oppdatert
12. september skal kandidatene og kjempe om tittelen . Nå har de også pekt ut sine teammedlemmer, en commis og en coach, som skal hjelpe dem på konkurransekjøkkenet i Mathallen.- Godt teamarbeid er viktig for å nå langt i en kokkekonkurranse. Teamene som skal være med i kjennetegnes av høy kompetanse og faglig dyktighet, og det blir spennende å følge med dem, sier faglig leder , som også var Christopher W. Davidsens coach da han tok sølv i Bocuse d’Or i januar tidligere i år. Coachen skal motivere, veilede og pushe kandidaten til å yte sitt aller beste, og commisen sin oppgave er å assistere kandidaten på kjøkkenet. Commis må være yngre enn 23 år på konkurransedagen.Vinneren av , skal representere Norge i i Torino neste år. Hvilke europeiske land som går videre til den store verdensfinalen i Lyon i 2019, avgjøres der.Kandidat: Christian André Pettersen, kjøkkensjef på Restaurant Mondo i Sandnes.Commis: Kim Iamram, kokk på Restaurant Mondo i Sandnes.Coach: Karl Erik Pallesen, medeier og daglig leder Fisketorget i Stavanger. Kandidat: Filip August Bendi, kjøkkensjef på N.B. Sørensen Annen Etage i Stavanger.Commis: Håvard André Josdal Østebø, kokk på Restaurant Mondo i Sandnes.Coach: Adrian Løvold, kjøkkensjef på Sabrura Sticks and Sushi. Kandidat: Geir Magnus Svae, konsernsjef i Bølgen & Moi AS.Commis: Henrik Falkensten, kokk og pastry chef på Bølgen & Moi Tjuvholmen.Coach: Christer Rødseth, kjøkkensjef på Vaaghals. Kandidat: Rasmus Johnsen Skoglund, Mat og menyansvarlig for AMJ management i Bodø.Commis: Tony Allene Ghetachew, lærling på Tango bar & kjøkken i Stavanger.Coach: Nicolai Lundsgaard, kjøkkensjef Det kongelige hoff. Kandidat: Øyvind Bøe Dalelv, Sous chef Statholdergaarden i Oslo.Commis: Aron Espeland, kokk på Vaaghals.Coach: Even Ramsvik, daglig leder Lava Oslo.
Christian André Pettersen, Filip August Bendi, GeirMagnus Svae, Rasmus Johnsen SkoglundØyvind Bøe DalelvÅrets kokk 2017Årets kokkGunnar HvarnesÅrets kokk 2017Bocuse d’Or EuropeÅrets kokk 2017 – Team

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS