Restaurant
Kandidatene til Årets kokk 2023 har knappe fem måneder på å skape sine vinnerretter og sitt vinnerkonsept.
Stian Broch Photography
Årets kokk 2023: Norsk Rødt Fe og historiske agurker blant råvarene
Den norske ‘kombinasjonskua’, sammen med unike grønnsaker og sesongens sjømat, spiller en sentral rolle i Årets kokk 2023.
Kandidatene til Årets kokk 2023, har knappe fem måneder på å skape sine vinnerretter og sitt vinnerkonsept. En kurv med obligatoriske råvarer, skal utforskes og kombineres på en måte som fremhever både hovedråvarene og kokkens identitet. Den norske ‘kombinasjonskua’ spiller en sentral rolle i år, sammen med unike grønnsaker og sesongens sjømat.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner