Restaurant

Kandidatene til Årets kokk 2023 har knappe fem måneder på å skape sine vinnerretter og sitt vinnerkonsept.

Årets kokk 2023: Norsk Rødt Fe og historiske agurker blant råvarene

Den norske ‘kombinasjonskua’, sammen med unike grønnsaker og sesongens sjømat, spiller en sentral rolle i Årets kokk 2023.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS