Restaurant

Filip August Bendi og teamet, Årets kokk 2021

Årets kokk 2023: Skal du kjempe for Norges ære i Trondheim 2024?

Tradisjonelle norske råvarer og retter står i fokus i kampen om å vinne en plass som kandidat til Årets kokk 2023. Den av kandidatene som vinner Årets kokk, skal deretter kvalifisere i Bocuse d’Or Europe, som i 2024 arrangeres i Trondheim, for å bli Norges kandidat til verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or 2025.

Publisert Sist oppdatert

­I konkurransen Årets kokk i september, kåres Norges kandidat til Bocuse d’Or 2025. For å bli en av deltakerne i Årets kokk-finalen, må en overbevise det norske Bocuse-akademiet. Deres jobb er å sikre at de utvalgte besitter den nødvendige fagkunnskapen og de personlige egenskapene som kreves for å hevde seg i verdenstoppen. Det skjer i første omgang gjennom vurdering av innsendelsesoppgaven. Fristen for årets søknad er 20. februar 2023, kl. 17.00

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS