Annonse
Årets kokk 2025 – her er råvarene som skal brukes
Kandidatene til Årets kokk 2025 har fem måneder på å skape retter som viser deres identitet og fremhever årets utvalgte norske råvarer. Fra norsk sjømat og grønnsaker til lam med fransk vri, mye tyder på at konkurransen blir tøffere enn noensinne.
Annonse
Nylige artikler
London - fortsatt Europas mest attraktive by for hotellinvesteringer
Her får du mest ferie for pengene denne vinteren
Camping - norsk reiselivs mest lønnsomme bransje
Reiselivsdagene - Room for Growth i Oslo 19. – 21. januar
Mange reisetilbud i forkant av Black Week
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Ulovlig nordlysturisme i Tromsø: Turistselskaper bøtelagt for manglende løyve
Rekordhøy verdiskaping i norsk reiseliv: En robust næring i vekst
Utfordringer for serveringsbransjen i julebordsesongen 2025
Opplev luksus og bærekraft på Liahagen Hotell i Møre og Romsdal