Restaurant
Bak, fra venstre: Håkon Solbakk, Filip August Bendi og Marius Dragstend Kjelsrud. Foran, fra venstre: Aleksander L. Vartdal og Runa Kvendseth.
Jonas Haarr Friestad
Årets kokk-kandidatene inntar regjeringens kjøkken
I anledning FN-dagen for bærekraftig gastronomi 18. juni, skal kandidatene i Årets kokk servere regjeringen en uforglemmelig lunsj basert på spennende norske råvarer.
Flekksteinbitt fra Halsa, trøffeltang fra Lofoten, fermentert og syltet løvetannrot, sikrogn fra innlandsfiske og gode meieriprodukter, står på lunsjmenyen som Årets kokk-kandidatene skal servere regjeringen på fredag.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP