Fire dyktige team stiller til finalen i Årets kokk.

Årets kokk – kanskje verdens tøffeste uttak til Bocuse d’Or

23. september går Årets kokk av stabelen i Stavanger Konserthus. Vinneren av Årets kokk blir Norges kandidat til Europakvalifiseringen Bocuse d’Or Europe 2026 og i verdensfinalen Bocuse d’Or i januar 2027.

Publisert Sist oppdatert

Kandidatene i Årets kokk har utpekt sine viktigste medhjelpere blant de fremste i landet. På CV-en har de utfordrende læresteder, internasjonal erfaring, innovative restauranter og mye konkurranseerfaring. Med komplette lag og seks måneders forberedelse, er det duket for tidenes kokke-thriller i landets mest prestisjefylte kokkekonkurranse.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS