Restaurant

Årets «Norespriser»: Stord Hotell - Årets medlem

Årets «Norespriser» ble utdelt i Grieghallen tirsdag. Festmiddagen var avslutningen på Noresdagen, en årlig møteplass for Nores’ medlemmer og leverandører. Det var nå tre år siden sist denne ble arrangert, og over 700 bransjefolk fra hele landet hadde tatt turen til Grieghallen i Bergen for å få med seg inspirerende foredrag, en stor leverandørmesse og festmiddag med underholdning og prisutdeling.

Publisert Sist oppdatert

Stord Hotell - årets medlem i Nores

Juryens begrunnelse var: «Årets Noresmedlem Stord Hotell er og har vært et svært lojalt og høyt verdsatt medlem av Noresfamilien gjennom en årrekke. Meget god bruk av avtalene i svært mange kategorier og internt fokus på digitale verktøy, bidrar til god innkjøpsoptimalisering. Hotellet er engasjert i Kutt Matsvinn og er en kunnskapsrik gjeng som alltid stiller på arrangementer og bidrar med stort positivt engasjement som gjør dem til en verdig vinner av prisen».

– Det er en stor ære for oss på Stord Hotell å bli Årets medlem i Nores. Dette er takket være det fantastiske teamet på hotellet, som har jobbet målrettet og beviste med innkjøp de siste årene og ikke minst det som er gjort med tanke på å redusere matsvinn, sier hotellsjef på Stord Hotell, Karina Stokke Mæhle.

De andre nominerte var: Kronen Gaard Hotell og Latter

Årets matleverandør - Domstein Sjømat

Årets matleverandør tilbyr hver dag et bredt sortiment av ferske råvarer. De har et tett samarbeid med lokale produsenter og har høy faglig kompetanse. De er lidenskapelig opptatt av sitt fagfelt. Nores’ medlemmer roser Domstein for å være gode på å gi tilbakemeldinger ved avvik, leverer til rett tid med et godt smil på lur og er dyktige på oppfølgning.

– Vi er så glade for å bli kåret til årets matleverandør i Nores! At så mange kunder som er lidenskapelig opptatt av mat og drikke setter pris på jobben vi gjør med å levere fersk sjømat til hele Norge, gjør oss utrolig stolte og motiverte for å bli enda bedre. Som familiebedrift er det viktig for oss å kunne gi personlig service gjennom både vårt salgsapparat og våre sjåfører, sier Key Account Manager HORECA, Arild Svensen.

De andre nominerte var: TL Måkestad og BAMA Storkjøkken

Årets drikkeleverandør - Vinetum

Årets drikkeleverandør er kjent for sine langsiktige, trygge og nære relasjoner. Deres portefølje består av gode og anerkjente kvalitetsprodusenter. Nores’ medlemmer roser dem høyt for den gode servicen de yter. Alltid tett på, effektive, har god kunnskap og høy fleksibilitet.

– Å bli kåret til årets drikkeleverandrør har stått høyt på listen vår over målsettinger i samarbeidet med Nores. Vi er veldig ydmyke og stolte over å bli stemt frem og det bekrefter at vi gjør noe riktig. Denne prisen gir oss stor motivasjon til å fortsette å yte enda bedre service for Nores’-medlemmene fremover, sier daglig leder i Vinetum, Trine Skorpen.

De andre nominert var: Vinhuset og Solera Uteliv

Årets non-food leverandør – Norengros

Årets non-food leverandør får gode tilbakemeldinger på deres nærhet til kunden, med fokus på å skape en best mulig kundereise. Norengros arbeider kontinuerlig for å utvikle bærekraftige løsninger og utvide sitt grønne sortiment for at kundene skal nå sine miljømål. Nores’ medlemmer opplever at de yter god service og følger opp for å finne gode alternativer, dersom en vare ikke er tilgjengelig for øyeblikket.

De andre nominerte var: Culina og Ecolab

Beste stand 2022 – TL Måkestad

Under Noresdagen var det rundt 75 leverandører som hadde stand, og Nores’ medlemmer kunne stemme på «Beste stand» via en app. Det ble TL Måkestad som stakk av med seieren.

De andre nominerte var: BAMA Storkjøkken, Fondberg og Lerøy Sjømatgruppen/Diageo.

Powered by Labrador CMS