Restaurant
årets sjømatkokk
, som til daglig jobber på i Trondheim, stakk av med seieren i den nasjonale kåringen av «». Finalistene fikk på morgenkvisten utdelt hver sin overraskelseskurv med råvarer, hvorav kongekrabbe og tørrfisk var hovedråvarene, som de skulle komponere to fingermatretter av til 12 personer. I tillegg til dette måtte de lage en hovedrett på lange, på grunnlag av tidligere innsendt meny.Konkurransen bar preg av meget høyt nivå blant deltagerne, men Odd Ivar ble til slutt kåret som vinner av en enstemmig jury, etter å ha løst oppgavene på en utmerket måte. På annenplass kom som til daglig jobber på i Bergen. Den nasjonale kokkekonkurransen «Årets Sjømatkokk» arrangeres av og , med gode samarbeidspartnere. Konkurransen ble avviklet i Norsk Sjømatsenter sine lokaler på Fisketorget i Bergen. Vinneren mottok en gavesjekk fra SR-Bank pålydende kr 10.000,-, sølvbestikk fra Theodor Olsen Sølvverksted, kokkekniv fra Famosa og utdanningsstipend for et studieopphold på 6 uker på en av Skandinavias beste restauranter, gitt av Hordaland fylkeskommune, og finansiert av EUs Leonardo da Vinci mobilitetsprogram. • Hoveddommer: Smaksdommer: Smaksdommer: Plassdommer: Plassdommer:
Odd Ivar JørgensenRica Nidelven HotelÅrets Sjømatkokk 2014Sondre Bruvik Ellingstad,LucullusRestaurantNorsk SjømatsenterBergen Kokkenes MesterlaugÅrets deltagere:Odd Ivar Jørgensen- Rica Nidelven Hotell, Trondheim • Sondre Bruvik Ellingstad – Lucullus (Neptun Restauranter), Bergen • Jan-Erik Hauge – Tango Bar og Kjøkken, Stavanger • Bjørnar Vangen Bakklund – Bryggerikaia, BodøDommere:Adam Schive Bjerck – Landslagskokk og partner i Adams MatkasseAnders Isager – Norsk SjømatsenterKristine Øvrebø – Bergen kokkenes MesterlaugErich Heigl – Bergen kokkenes MesterlaugOna Cecilia Totland – Bergen kokkenes Mesterlaug
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP