Restaurant
- Alle som jobber med mat må forholde seg til krav og forventninger om at maten skal være bærekraftig, sier leder i Kost- og ernæringsforbundet Arnt Steffensen.
Bærekraftig kjøkkendrift på agendaen
Hvordan kan vi utvikle og forbedre kjøkkendriften, slik at den blir både bærekraftig og gjennomførbar i praksis? Dette spørsmålet står helt sentralt når Kost- og ernæringsforbundet inviterer til viktig konferanse onsdag 15. februar 2023, på UMAMI ARENA.
Kost- og ernæringsforbundet er en yrkesorganisasjon i Delta, med medlemmer som kjøkkensjefer, ernæringskokker og kjøkkenpersonell – i all hovedsak innen offentlig sektor.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP