Restaurant

Frivillige fra Frelsesarmeen Hallingdal, sammen med Erik Ø. Strøm i Nores.

Bærekraftig messe-resultat på Noresdagen

Medlemmene i Nores har høye ambisjoner om å kutte matsvinn, og setter høye krav til seg selv og bransjen. Derfor ble deres egen mat og drikke-messe på Storefjell Resort Hotel denne uken testet ut som beste praksis, for andre året på rad.

Publisert Sist oppdatert

­Nores er en medlemseid innkjøpsorganisasjon for hoteller og restauranter i Norge og Sverige, og medlemmene er veletablerte og profilerte aktører, både enkeltbedrifter og kjeder. Noresdagen er et årlig arrangement som inneholder foredrag for å drive bransjen fremover, stor leverandørmesse som viser beste praksis på KuttMatsvinn og en festmiddag der vi feirer hverandres innsats. I sin velkomsttale for festmiddagen presenterte Pål Semb-Johansson resultatene for hvor mye overskuddsmat som hadde blitt reddet etter messen tidligere på dagen, til stor jubel fra salen!

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS