Restaurant

– Det å løfte de mindre kjente ingrediensene har alltid vært mitt hjerte nært, sier Anika Madsen.

Bærekraftig sjømat i spektakulære omgivelser

Restaurant Iris, med den danske kokken Anika Madsen ved roret, åpner snart på den spektakulære flytende Salmon Eye i Hardangerfjorden. Den tar gjestene med på en eksklusiv "Expedition Dining" som ikke kan oppleves noe annet sted.

Publisert Sist oppdatert

Opplevelsessenteret Salmon Eye ble innviet i 2022. Designet er inspirert av formen til et lakseøye og er omgitt av Norges spektakulære natur, med fjord, fjell og isbre. Nå får Salmon Eye en ekstra attraksjon, når den eksklusive restauranten Iris med head chef Anika Madsen åpner dørene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS