Restaurant
– Det å løfte de mindre kjente ingrediensene har alltid vært mitt hjerte nært, sier Anika Madsen.
John Asle Eivind Hansen / Salmon Eye
Bærekraftig sjømat i spektakulære omgivelser
Restaurant Iris, med den danske kokken Anika Madsen ved roret, åpner snart på den spektakulære flytende Salmon Eye i Hardangerfjorden. Den tar gjestene med på en eksklusiv "Expedition Dining" som ikke kan oppleves noe annet sted.
Opplevelsessenteret Salmon Eye ble innviet i 2022. Designet er inspirert av formen til et lakseøye og er omgitt av Norges spektakulære natur, med fjord, fjell og isbre. Nå får Salmon Eye en ekstra attraksjon, når den eksklusive restauranten Iris med head chef Anika Madsen åpner dørene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP